Pályázatok

„ Az ATRYUM INVEST Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság eredményes pályázatot nyújtott be GINOP-1.2.8-20-2020-01180 azonosító számmal  a Mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása c. pályázati felhívásra.

A kiíráson elnyert  14,5 M Ft támogatásból valósítjuk meg technológiai korszerűsítést eredményező programunkat, melynek címe: „Atryum Invest Kft termelékenységének növelése és technológiai megújulásának támogatása a koronavírus járvány hatásának mérséklése céljából”

Projektünk keretében a 41.20 – Lakó- és nem lakó épület építése megnevezésű tevékenységünk került fejlesztésére Szolnokon a Mester úti telephelyünkön.

Gépparkunkat bővítettük egy db LiuGong CLG 385B csúszókormányzású rakodógéppel és egy db LiuGong 9027 FZTS lánctalpas kotrógéppel, továbbá kapacitásunkat növeltük 60 db Állványpadló (2,5mes GRAF) beszerzésével.

Mindkét innovatív munkagép csúcstechnológiát képvisel, elősegíti az Atryum Invest Kft kivitelezési munkáinak gyorsabb, hatékonyabb, gazdaságosabb, környezetbarátabb elvégzését, kis helyeken is használhatóak, daruzhatóak és konténerbe elfér. Eddig ezeket a munkálatokat hosszan tartó, fáradtságos kézi erővel vagy alvállalkozó megfizetésével végeztük ill. a bontási törmelék elszállításáért fizetnünk kellett. E 2 eszköz a jövőben növeli termelékenységünket, növeli a dolgozóink komfortérzetét és munkakedvét.”

Támogatás mértéke (%-ban): 45,56 %

Projekt tényleges befejezésének dátuma: 2021. 11. 30.

http://www.nfu.hu/

http://eaop.hu/

TELEPHELYFEJLESZTÉS

Cégünk 2009. szeptember 17-én a Támogató Észak- Alföldi Operatív Program keretén belül „Telephelyfejlesztés” tárgyú felhívásra projekt javaslatot nyújtott be. Az ÉAOP 2009. december 21 napján vissza nem térítendő támogatásban részesített.

Az „új telephely építése komplex építőipari szolgáltatások, épületlakatos üzem létesítése céljából „ÉAOP-1.1.1/D 2009-0113 azonosító számon regisztrált projektünket 2010. május 01-én kezdtük meg. Várható befejezési határidő: 2011. július 29.

Épületlakatos tevékenység elindításával 2008. évben bővítettük tevékenységünket.

A jelentkező piaci igények és az elvégzett munkáink eredményeként megrendelés állományunk folyamatosan növekszik. A növekedéssel együtt jár az eszköz állományunk folyamatos fejlesztése és személyi állományunk növelése egyaránt.

A növekedés új telephely létesítését tette szükségessé.

A fejlesztés keretében a volt szolnoki orosz laktanya barnamezős (gazdasági terület) területén 700 m2 kulturált új, csarnok és irodaépület kerül kialakításra, mintegy 2065m2 területen.

Az új telephely megépítése lehetővé teszi a folyamatok egy helyszínen való egyesítését, az ipari tevékenység folytatását, eszközeink megfelelő tárolását , logisztikai költségünk csökkentését, szolgáltatások bővítését.

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

www.nfu.hu


nfu@nfu.gov.hu
info vonal: +36 40 638-638